Amor Fati (Heftet)

Om å elske sin skjebne

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202213800
Kategori: Selvutvikling
Omtale Amor Fati

Tror du på skjebnen? Hvor mange ganger har du ikke hørt dette spørsmålet?

Kristin Flood fikk André Bjerkes dikt "Amor Fati" – "elsk din skjebne" – av en eldre venninne for mange år siden. Alice hadde skrevet det selv på sin gamle skrivemaskin. "Det var kjærlighet ved første blikk – mellom diktet og meg. I en lang periode bar jeg det med meg overalt...", skriver forfatteren i denne boken.

I et lettfattelig språk, krydret med eksempler fra sin journalistiske virksomhet og personlige opplevelser, forteller Kristin Flood hvordan vi kan bli mer oppmerksomme på vår egen skjebne. Når vi begynner å legge merke til følelser, tanker og gylne glimt som oppstår i oss, kan vi få tilgang til en dypere del av oss selv. Da ser vi at mulighetene blir gitt oss, men at valgene vi tar, er våre egne. Og kanskje oppdager vi det hun kaller et eksistensielt landskap – der spørsmålet "Hvem er jeg?" har sitt utspring, og der vi kan fornemme en større sammenheng i tilværelsen.

Kristin Flood har norsk far og italiensk mor, og er i dag bosatt i Venezia, der hun jobber som frilansjournalist for norsk og skandinavisk presse.

www.kristinflood.com

Til toppen

Andre utgaver

Amor fati
Bokmål Ebok 2011
Amor Fati
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Kristin Flood: