Andre sending (Heftet)

Serie: Radio Gaga 

Forfatter:

Flis (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 120
Illustratør: Flis
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788242970725
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Andre sending
I denne boken - som fortsetter der «Første sending» slapp - ser ikke alle figurene i nærradioredaksjonen ut nøyaktig slik vi kjenner dem fra dagens Radio Gaga-blader. Og de er heller ikke alle i samme livssituasjon. Øyvinds tegnestil har utviklet seg i årenes løp - til det bedre - og Tobben er ikke lenger singel. Noe vi vel også må konkludere er til det bedre.

Børre er en sentral figur i denne utgivelsen: Han prøver for første gang å bo alene, han prøver for første gang å bli samboer - og han prøver å bo sammen med en annen art. Ingen av delene er spesielt vellykket, hvis vi ser bort fra humoren som kommer ut av det. Brita, derimot, kan vi konstatere har vært trofast mot seg selv helt fra begynnelsen: rablende gal, sterkt selvmedisinerende, mer alternativ enn en trehundrekroneseddel og glødende opptatt av alt som er i besittelse av både et X- og et Y-kromosom.

I denne boken er alt kronologisk og samlet, noe en serie som Radio Gaga definitivt fortjener. elkommen tilbake til FM-båndet og en på alle måter alternativ frekvens!

Til toppen

Flere bøker av Flis:

Bøker i serien