Anja + Gro = Mio (Innbundet)

Kunsten å få barn

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202439811
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Anja + Gro = Mio

En gripende og nær historie

"Da vi hadde tatt beslutningen om å gjennomføre babydrømmen, ble det meste annet mindre viktig en stund. Vi fantaserte. Forestilte oss en liten familie. Kjente på en kjærlighet som grydde for et lite menneske som foreløpig kun var en drøm."

Anja og Gro Hammerseng-Edin er ikke bare blant Norges mest kjente idrettsutøvere - verdensmestre og landlagsspillere i håndball. De er også omtrent de eneste offentlige homofile i idretts-Norge. Og i snart halvannet år har Gro og Anja vært mammaer til lille Mio. Underveis i prosessen med å få barn har de reagert på flere ting som viser at samfunnet fortsatt ikke er helt tilpasset moderne familieformer. Det er sånne ting som at Anja måtte signere som "far" på sykehuset.

Selv om de har vært åpne om sin seksuelle legning, har de samtidig vernet om privatlivet. Men nå ønsker de å dele av sine egne erfaringer, og i denne boken forteller de om hele prosessen fram til i dag. De forteller usedvanlig åpent om oppturer og nedturer. En ting er å lure på om man er god nok som forelder, men en annen ting er å gjøre det når det samtidig finnes hatgrupper på nettet som allerede er overbevist om at de aldri skulle ha fått barn.

Dette har blitt en gripende og nær historie. Og selv om dette er en personlig bok, så forteller den i bunn og grunn en universell historie om å være forelder.

Til toppen

Andre utgaver

Anja + Gro = Mio
Bokmål Ebok 2014
Anja + Gro = Mio
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Anja Hammerseng-Edin: