Ankunft 1 Tekst- og øvingsbok (2012) (Heftet)

Tysk II, Vg1

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202349066
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Tysk 2
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Ankunft 1 Tekst- og øvingsbok (2012)
2012-utgaven av Ankunft 1 består av èn bok med tekster og kommunikative oppgaver for Tysk II på Vg1 – det hører ingen separat arbeidsbok på trykt form til dette læreverket.

Den grundige og systematiske språkopplæringen som preget første utgave av læreverket er godt tatt vare på, men den nye utgaven har mange nye tekster og oppgaver. Hvert kapittel i boka har en seksjon «Praktisches Deutsch» som hjelper elevene til å øke sitt repertoir av fraser og ord og gir dem anledning til å øve på et autentisk og tidsriktig språk som de vil ha praktisk nytte av å beherske. Antallet kapitler er redusert fra 16 til 13.

Ankunft 1 som digital lærebok
Boka foreligger i digital utgave som Unibok. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat. Ankunft 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Elevnettsted

Elevnettstedet ankunft.cdu.no er gratis og uten innlogging.

Til hvert kapittel i boken vil elevene blant annet finne:

  • Interaktive grammatikk- og ordforrådsøvinger
  • Teoretisk grammatikk til øvingene i kapitlet
  • Lenker til Internett-oppgaver
  • Lærebokens tekster innspilt i mp3-format


Digital lærerressurs
For læreren er det utviklet en digital, lisensbelagt lærerressurs for hvert årstrinn med ulike hjelpemidler til undervisningen, blant annet årsplan, prøver, fasit, kopieringsoriginaler, powerpoint-presentasjoner, videoer og tavlebok (primært et forberedelsesverktøy for læreren).

Lisensen til den digitale lærerressursen kan kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Du må være registrert med brukernavn og passord, og innlogget, for å kunne kjøpe lisens i nettbutikken på vegne av skolen. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens.
Passordet gir deg tilgang til cdu.no og til de lisenser du har kjøpt eller har på prøve fra Cappelen Damm. Lærerlisensen til Ankunft 1 er en enbrukerlisens og gjelder for et skoleår.

Til toppen