Arminuta (Innbundet)

Forfatter:

Camilla Chams (Oversetter) Pernille Thull (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: L'Arminuta
Oversatt av: Chams, Camilla og Thull, Pernille
ISBN/EAN: 9788202594237
Kategori: Romaner
Omtale Arminuta

«Hvem er mammaen din?» «Jeg har to. En av dem er mammaen din.»

Hvis du som 13 åring uten forklaring blir tilbakeført av de du inntil da har kalt Mamma og Pappa, til din opprinnelige familie, vil du begynne å stille spørsmål ved din plass i livet. Og ikke minst, begynne å lete etter svar.

Den «tilbakeførte» er en 13 år gammel jente som plutselig og uten å forstå hvorfor, blir ført tilbake til sin biologiske famille etter å vokst opp i en annen, fjern beslektet familie. Jenta kommer fra en trygg og beskyttet tilværelse i en villa ved stranden i en litt større kystby. Familien hun trodde var hennes var velstående, moren kjærlig om omsorgsfull, faren politimann med stor bil, de gikk i kirken, hun hadde venninner, fritidsinteresser, fine klær.

Livet i den nye familien er helt annerledes. Det er rotete og kaotisk, mange barn, møkkete og liten plass til henne. I begynnelsen deler hun seng med sin sengevætende lillesøster, Adriana. Det er masse husarbeid som hun absolutt ikke har noen erfaring med og lite mat. Noen av de nye søsknene er fiendtlig innstilt, den nesten voksne storebroren på sin side er alt annet enn broderlig interessert og det er gjensidig.

Det er imidlertid lillesøsteren Adriana som skal bli det faste punktet, og vennskapet med henne som etter hvert definerer livet.

Til toppen

Andre utgaver

Arminuta
Bokmål Ebok 2019
Arminuta
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020