Arvesynd (Innbundet)

Serie: Bjørn Berner 7

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 218
Forlag: Skamløst forlag
Språk: Bokmål
Serie: Bjørn Berner
Serienummer: 7
ISBN/EAN: 9788293844228
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Arvesynd
For tretti år siden skjedde det flere tragiske hendelser i den vesle bygda Randaberg. En ung jente forsvant sporløst på avslutningsfesten for ungdomsskoleelevene, og en annen elev ble brutalt voldtatt uten at de skyldige ble tatt. Voldtektssaken ble dysset ned fordi ryktene ville ha det til at noen av bygdas rikeste sønner var involvert.

På årets avslutningsfest for tiendeklassingene er det godt vakthold, og alt ser tilsynelatende ut til å gå rolig for seg. Men under den rolige overflaten lever ondskapen fremdeles, og historien ser ut til å gjenta seg. Mange tenker på det som skjedde for lenge siden og panikken brer seg. Folk spør seg om hvem som står bak og frykter at politiet heller ikke denne gang klarer å oppklare ugjerningene.

Førstekriminalbetjent Bjørn Berner blir satt på saken, men han er sliten etter en del personlige problemer og strever med en sak som etter hvert utvikler seg til en voldsom belastning for hele bygda. Flere av de rikeste, mektigste og mest innflytelsesrike innbyggerne har dystre hemmeligheter som ikke tåler dagens lys.

Til toppen

Andre utgaver

Arvesynd
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Simen Ingemundsen og Stig Ellingsen:

Bøker i serien