Bakeråstoffer (Heftet)

Forfatter:

Torill Børsnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 128
Illustratør: Børsnes, Torill
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788258405846
Omtale Bakeråstoffer
Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.

Til toppen