Bare ull (Innbundet)

75 ideer for deg og ditt hjem

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202424275
Omtale Bare ull

75 ull-ideer som varmer og gleder!

Tone gir deg 75 små og store prosjekter du kan lage av ullfilt og gjenbruk av gamle strikkeplagg. Her får du forslag til både interiør, klær, tilbehør, smykker og koselige juleprosjekter.

Boka viser deg en herlig bredde av hva som kan skapes av ull fra morsomme og praktiske kreasjoner og til ting til både hjem og garderobe. De fleste prosjektene er enkle, krever lite materiale og kan gjøres på en kveld eller over en helg.
Ull er et snilt materiale for deg som er nybegynner, og for deg som er mer erfaren og dreven ullentusiast, finnes uendelige muligheter!

Prosjektene er delt inn i fire hovedkapitler: interiør, klær, tilbehør og koselige prosjekter du kan lage til jul. Alle prosjektene har grundig oversikt over hva du trenger av materialer.
Blant alle de 75 prosjektene finner du f.eks. vakre pulsvanter med bunadsbroderi, mapper og omslag til mobilen, lesebrettet og skriveboken, puter med dekorerte blomster, termosfutteral, lampeskjerm, vesker, hårbånd, brosjer og vakker julepynt.

Materialer og teknikker
Du får kjøpt ferdig ullfilt, kardet ull og merinoull i de aller fleste hobby- og garnbutikker, og har du gamle ullgensere som har fått for mye vask, er disse også supert materiale. De aller fleste verktøyene har du antageligvis hjemme, som en skarp brodersaks, synål og stoppenål, knappenåler, målebånd, såpe, tekstillim, heklenål, matpapir, tekstilpenn, brodergarn, ullgarn og sytråd.

Tips!
Visste du at du kan laste ned ulike bokstaver på nettet? Kjempefint hvis du skal filte inn en bokstav i prosjektet ditt. Sjekk www.1001freefronts.com

Til toppen

Om forfatter Tone Rørseth

Tone Rørseth

Tone Rørseth jobber som designer og stylist for en rekke interiørmagasiner. Tone er utdannet fra Beckmans School of Design i Stockholm og har utgitt tre bøker: Bordsdekorationer, Smykker og smykkeesker og Lag vakre smykker.

Til toppen