Fluesommer (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 189
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205429833
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Fluesommer
En klok og varm og spillevende roman om et mørkt tema, og om hva vennskap kan føre til. Nominert til Ark barnebokpris 2013.

Fluesommer.er historien om Kasper som helst vil hoppe stav. Han som får en flue i munnen og klatrer opp på et ganske høyt fjell. Og som har en veldig sinna pappa.En dag flytter Bentein inn. Gutten i høyhalser som er skikkelig irriterende. Det er nødt til å bli katastrofe.
Arne Svingen har gjort det igjen! Fluesommer er, som Sangen om en brukket nese fra 2012, en klok roman om et mørkt tema, som gir oss et bevegende portrett av Kasper, et løvetannbarn som klarer seg i en tøff verden.
Fluesommer er allerede solgt til Danmark, har fått svært gode anmeldelser og er nominert til ARK barnebokpris 2013.
"Veldig troverdig om vennskap og tøffe tider [...] Jeg blir glad av å finne bøker for unge mennesker som både utfordrer og ivaretar lesegleden. Svingen har mange lesere og er solgt til flere land. Ikke så rart, når han klarer å skrive fortellinger som ikke bærer preg av at det står et voksent hode bak teksten, men som umiddelbart oppleves troverdig. [...] Også denne gangen ser jeg menneskene i boka for meg på et kinolerret. Et hint til manusforfattere der ute." Mari Nymoen Nilsen, VG
"Sårt og sterkt om vald i heimen. [...] Svingen bruker ikke akkurat storslegga, men kritikken er klår og skarp. Boka er lett å lese, og trass i det triste innhaldet manglar ikkje ein god del humor og saftige replikkar." Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Til toppen

Andre utgaver

Fluesommer
Bokmål Ebok 2013
Fluesommer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Arne Svingen: