Barnehjernehelse (Innbundet)

lek og bevegelse for en barnehjerne i balanse

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 292
Forlag: Barn i utvikling
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269315400
Kategori: Familie og helse
Omtale Barnehjernehelse
Bevegelse stimulerer hjernen til vekst. Lære å bevege seg, bevege seg for å lære.

Etter mange år med forespørsler fra foreldre om øvelser og tips, fant jeg inspirasjon til å skrive boken som tar deg gjennom mo- torisk utvikling hos barn, samt gir deg en metode for å hjelpe bar- net ditt til å få bedre kontroll på egen kropp.

Denne boken er for deg som har et barn som strever i hverdagen med motorikk, konsentrasjon eller kroppskontroll. Den er til deg som har et barn som oppleves litt mer klossete enn andre barn, har litt dårligere selvtillit, sliter med sinneutbrudd eller har utfordringer med å lære. Du føler kanskje innerst inne at det er noe, men kan ikke sette fingeren på hva det er. I boken finner du praktiske tips og råd, samt tester og konkrete øvelser du kan gjøre sammen med barnet ditt. Det å mestre egen kropp er viktig for barnets utvikling.

Enkle fysiske øvelser kan hjelpe barn med å komme videre i utviklingen og nå sitt fulle potensial. Barn liker å bevege seg, og gjennom lek og hyggelig sosial interaksjon går det lekende lett.

Hjernen er som en muskel som kan trenes! Bevegelse for bedre barnehjernehelse.

«Boken er stappfull av informasjon og kunnskap om barns utvikling fra nyfødt til ungdom. Dette er en øyeåpner for alle som er interessert i å hjelpe barn til å nå sitt fulle potensiale!»
Anja Blikstad, Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk

«Tettpakket med verdifull kunnskap om barns hjerneutvikling, og hvilken betydning bevegelse har for barns mentale og fysiske helse.»
Jannike Solberg Thomas, psykolog

Til toppen

Andre utgaver

Barnehjernehelse
Bokmål Ebok 2023