BeAware når fanden tar styringen (Innbundet)

hva skjer med oss når vi jobber sammen?

Forfatter:

Ellen Bull Killengreen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 229
Illustratør: Killengreen, Ellen Bull
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230015940
Omtale BeAware når fanden tar styringen
Er du også lei ledelsesbøker med enkle oppskrifter på hvordan lykkes? Kjøp denne boken. Forfatteren kombinerer fengslende historier med refleksjoner om hvordan vi mennesker fungerer sammen. Bokens gjenkjennelige historier starter prosesser i den som tør å åpne seg. Slik oppstår innsikt som er avgjørende i alle livets sammenhenger.
Tarjei Gilbrant, managing director Linkpulse AS- a Plista company

Vi har alle opplevd hvordan vi kan rote ting til for hverandre på jobben. Denne boken beskriver situa.sjoner og prosesser hvor avsporede team finner vinnersporet tilbake. Les og lær!
Øivind Rastad, tidligere personaldirektør i DNB NOR

Ikke visste jeg som ung leder at det kunne trenes på samarbeid. Denne boken gir en oversikt over verk.tøy og metoder. I dag er de en naturlig del av min væremåte.
Ole Petter F. Bernhus, daglig leder, Debio

Gjennom egne erfaringer forteller forfatteren hvor vanskelig det kan være å finne riktig fokus i håp.løse situasjoner hvor alt er i spill og ingen tilsynelatende har kontroll. Historiene er beskrivende og løsningene kanskje banale. Bakom ligger imidlertid mye erfaring og kløkt. Dette er interessant lesning.
Thomes Trømborg, daglig leder NRV - NEDRE ROMERIKE VANNVERK IKS

Denne boken borrer i årsaker til destruktive handlingsmønstre i hverdagen. Forfatteren makter å vise hvordan tilstander i våre indre liv er direkte avgjørende for virksomheters eksistens. Fruktbare alternativer tilbys. Dette er verdifull innsikt som trengs i dagens stressede arbeids- og samfunnsliv.
Derfor håper jeg boken når fram til mange.
Ståle Dokken, spesialrådgiver for LO s ledelse

Til toppen