Beklager, jeg må være mamma (Innbundet)

Mammadamens bekjennelser

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202410100
Kategori: Familie og helse
Omtale Beklager, jeg må være mamma

Beklager, jeg må være mamma

Med full jobb og en liten sønn merket Karianne Gamkinn tidsklemma på kroppen. Til slutt sa hun opp jobben og startet eget firma for å kunne styre tiden selv. Alle snakker om at man må nyte småbarnstiden, men hvordan gjør man det? Her får du ærlige og usminkede historier fra dagens familieliv.

Til toppen

Andre utgaver

Utdrag

''Klokka er snart ett, og jeg har ennå ikke spist. Jeg tenker på August som er i barnehagen. De la ham for en halv time siden. Jeg lurer på om han gråt. Ropte han på meg mens jeg satt i det møtet? Pappaen eller jeg pleier alltid å ligge ved sisden av ham til han sovner. Hvis han vil, ammer jeg ham. Melka renner der jeg står på det lille toalettet på jobben. Jeg tørker og gråter litt når jeg tenker på August.

52 våkne timer har vi sammen i løpet av ei uke. Jeg ser sønnen min mindre enn jeg ser sjefen. Det er bare flaks for meg at August tok sitt første skritt hjemme og ikke i barnehagen. Hadde han tatt skrittet i barnehagen, hadde jeg fått tilsendt et bilde av det på mms over fjorden. Hvis jeg blir bedt om å jobbe overtid, ser jeg ham enda mindre. Det skjer minst en gang i uka. Og jeg sier aldri nei. Jeg tør ikke gamble med fleksibiliteten jeg har til å gå tidligere andre dager.

Jeg tørker meg rundt øynene, og tenker at jeg ikke har noe å gråte for. Jeg er heldig. Jeg bor i verdens beste mammaland. Jeg har tross alt barnehageplass.''

Til toppen

Om forfatter Karianne Gamkinn

Karianne Gamkinn er samboer og mor til August på 4 år og Hans Georg på 2 år. Familien bor i Sandefjord. Gamkinn er tekstforfatter, driver kommunikasjonsbyrået Gamkinn Media og skriver den profilerte bloggen mammadamen.com

Til toppen