Blå storm av Ørjan N. Karlsson (Ebok)
Ebok

Blå storm (Ebok)

thriller

Serie: Gruppe Alpha - Ida Vinterdal 2

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Blå storm
Serie: Gruppe Alpha - Ida Vinterdal
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788205534230
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Thriller
Omtale Blå storm
«Denne boken er vanskelig å legge fra seg.» Tarjei Gilje, Dagen Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, sendes ut på et umulig oppdrag. De må ta seg usett inn i den russiske enklaven Kaliningrad for å frigjøre informanten sin, som har advart om russisk anslag på norsk jord, og nå er pågrepet av den russiske militæretterretningen. Samtidig pågår forberedelsene til NATO-toppmøtet i Oslo for fullt. Det begynner å haste, og for Ida virker det som om russerne hele tiden forutser nordmennenes neste trekk. Er det en sammenheng hun ikke ser?
Hva om hun og Gruppe Alpha bare er en brikke i et velregissert, russisk spill?I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm er det mer alvorlige farer det må demmes opp for.Forrykende spennende hele veien i en dypt realistisk thriller. Om romanen: «Blå storm er naturligvis en fiksjonsroman, men en forfatter med en bakgrunn som Ørjan N. Karlsson sitter nok med solid kompetanse om og innsikt i både etterretning, militærstrategisk tenking og forhold mellom stormaktene der Norge utgjør en strategisk part. Vår nærhet til Russland har vært og er stadig en geopolitisk utfordring som blant annet gir rik grobunn for litterær utforskning, slik denne forfatteren med hell gjør.»
Finn Stenset, Tønsberg blad «Og Karlsson har åpenbart gjort et grundig forarbeid som gir romanen tyngde utover det at den leverer spenning til leseren. Det er ikke vanskelig å forestille seg at både forsvarspolitikere, embetsverk og etterretningsfolk vil glede seg over at denne boken bidrar til å holde viktige debatter levende. Det bør også flere glede seg over.»
Tarjei Gilje, Dagen «... Blå storm, et effektivt og godt valg som årets strandlektyre.»
Sindre Hovdenakk, VG «Voldsom thriller - Ørjan Karlssons internasjonale thriller henter stoff fra en spektakulær hendelse fra norsk virkelighet.»
Cathrine Krøger, Dagbladet «Den russiske bjørnen gjør mer enn å brumme i Ørjan N. Karlssons fartsfylte thriller. Det blåser virkelig opp fra øst når Oslo skal arrangere et NATO-toppmøte.»
Monika N. Yndestad, Forsvarets forum  

Til toppen

Andre utgaver

Blå storm
Bokmål Heftet 2020
Blå storm
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Ørjan N. Karlsson:

Bøker i serien