Blodsbror (Innbundet)

historien om Ari Behn og Per Heimly

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 446
Forlag: Papermoon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269053081
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Blodsbror
Blodsbror er en skamløst ærlig bok om et helt spesielt vennskap. Et vennskap som startet på midten av 1990-tallet og som varte livet ut.

1. juledag 2019 ble det kjent at Ari Behn hadde valgt å ta sitt eget liv. En av de mest offentlige personlighetene i norsk kulturliv var borte. Kompis, våpendrager og følgesvenn Per Heimly fikk ved flere anledninger oppdraget fra sin venn om å lage boken om hans liv. Med oppturer og nedturer.

Blodsbror starter med det siste døgnet. Julen 2019. Deretter går vi tilbake til da Ari og Per møtte hverandre for første gang. Vi følger det bohemaktige livet deres med «Den nyevinen», boklanseringer og kunstutstillinger, via forelskelser, kjærlighetssorger og tilbake til forelskelser og giftemål. Og vi følger vennskapet deres gjennom «The lost years» og fram til den store gjenforeningen. Vi blir med på reiser verden rundt, og blir godt kjent med begge to. På alle livets underlige veier.

Den godt over 400-siders boken er i tillegg proppfull av kjente og ukjente bilder av Ari, fotografert av Per Heimly gjennom hele Aris voksne liv.

Til toppen

Andre utgaver

Blodsbror
Bokmål Ebok 2021
Blodsbror
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021