Bokføringsloven (Heftet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 281
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788245018073
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Bokføringsloven
Boken er en praktisk veiledning i bokføringsreglene med konkrete eksempler og gjengivelse av lov, forskrift, bokføringsstandarder og uttalelser om god bokføringsskikk. Den ble første gang utgitt i 2004 og er senere oppdatert og utvidet.
Denne niende utgaven av boken er oppdatert per 20. januar 2015. Bokføringsstandardstyret utgir Norske BokføringsStandarder (NBS) og Uttalelser om God Bokføringsskikk (GBS). Disse er å finne bak i boken og blir referert til flere steder. Bokføringsstandardene og uttalelsene om god bokføringsskikk ble oppdatert i 2014. Denne boken inneholder alle og nyeste versjon av standardene og uttalelsene som er utgitt per januar 2015.
Løpende informasjon om tolkning og praktisering av bokføringsreglene finnes på Skattedirektoratets og Bokføringsstandardstyrets nettsider, hhv. www.skatteetaten.no og www.regnskapsstiftelsen.no.
Boken er egnet for revisorer, regnskapsførere, bokføringspliktige og offentlige kontrollmyndigheter.
Forfattere av 1. til og med 7. utgave er Tove-Gunn Moen, statsautorisert revisor i Rogaland Revisjon IKS, Siri Helen Reidulff, statsautorisert revisor i Statsbygg og Terje Tvedt, statsautorisert revisor i BDO, alle medlemmer i Bokføringsstandardstyret. Fra 8. utgave er Tove-Gunn Moens medforfatter Ingjerd Moen, rådgiver i Revisorforeningen og sekretær i Bokføringsstandardstyret. Ingjerd Moen har foretatt oppdateringen av denne niende utgaven.

Til toppen

Flere bøker av Tove-Gunn Moen, Ingjerd Moen og Terje Tvedt: