Brød og brødbaking (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202361266
Kategori: Mat og drikke
Omtale Brød og brødbaking

ÅPENT BAKERI deler sine hemmeligheter med deg

ÅPENT BAKERI startet opp for 10 år siden i et folketomt utsalg bak slottet. Kundene fant raskt fram til dette håndverksbakeriet som bygger på gamle tradisjoner og enkle, naturlige råvarer. Bakere jobber dag og natt med å bake på gammelt vis. I denne boken deler de samme bakerne, med André Løvaas i spissen, hemmeligheten bak sine beste brød med deg, slik at du kan bake deilige duftenede brød hjemme på kjøkkenbenken.

ÅPENT BAKERI ønsker med denne boken å lære deg de viktigste elementene i baking. Samtidig skal du kunne åpne melposen og sette i gang før du har lest boken fra perm til perm. De erfarne bakerne har ordnet oppskriftene på sine favorittbrød slik at de fordrer stadig mer kunnskap etter hvert som du baker deg gjennom dem. Følger du oppskriftene i boken, får du like gode brød som profesjonelle bakere.

Til toppen

Suksessbedriften i Oslo leker ikke bakeri - her det seriøs tilnærming og solide oppskrifter på god brødmat. Boka har en progresjon der man begynner med enkle oppskrifter og går over til stadig mer avansert bakverk.
Oppland Arbeiderblad

Du vil kanskje også like