Bruksanvisning for hverdagssexen (Innbundet)

Veien til et nærere parforhold

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bruksanvisning for hverdagssexen
ISBN/EAN: 9788202794712
Kategori: Sex og samliv
Omtale Bruksanvisning for hverdagssexen

Bruksanvisning for hverdagssexen er for deg som har lyst – men også for deg som mangler lysten og gjerne vil ha den tilbake. I boken får du konkrete tips og råd for å vekke til live og få fart på sexlivet, og oppleve mer nytelse i hverdagen både med og uten partner.

Fastlege og parterapeut Siri Dalsmo Berge guider deg gjennom de vanligste seksuelle utfordringene, og foreslår smarte grep for å endre dårlige mønstre og overkomme hindringer som står i veien for god sex i hverdagen.

I kjent stil serverer hun ny og spennende forskning blandet med praktisk kunnskap etter 20 års erfaring fra legekontor og terapirom.

Du kan lese om hvordan hverdagssexen forandrer seg gjennom livet, og hva som skal til for å bevare lidenskapen og intimiteten. Du får sextips til både småbarnsfasen og pensjonistperioden – og alt imellom. Du får også vite fordelene med solosex og planlagt sex, ideer til forspill og seksuelle aktiviteter, og tips til hvordan dere kan være intime uten sex. I tillegg får du glidemiddelguide og kjennskap til de ulike sexspråkene, folks favorittfantasier og underliv i alle varianter.

Bruksanvisning for hverdagssexen er en opplysende, klok, underholdende og ikke minst nyttig bok for deg som ønsker å komme enda nærere – eller finne tilbake til – partneren og din egen seksualitet.

Til toppen

Andre utgaver

Bruksanvisning for hverdagssexen
Bokmål Ebok 2023
Bruksanvisning for hverdagssexen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023

Flere bøker av Siri Dalsmo Berge: