Brussel (Innbundet)

Serie: Damms reisebøker 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 133
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Damms reisebøker
ISBN/EAN: 9788251787932
Kategori: Reise
Omtale Brussel

Din guide til storbyen! Severdigheter, historie, shoppingmuligheter og mye annet stoff for den som vil ha mer ut av storbyferien!

NRKs korrespondent i EU-hovedstaden Brussel gir i denne boken mange tips, både for trofaste Brussel-farere og for den som besøker byen for første gang. Arnt Stefansen lar oss møte den internasjonale, mangfoldige byen, kulturbyen og ikke minst matbyen. Han beskriver byen som en spennende blanding av gammelt og nytt. Vi rusler på Grand Place, i gågatene og i berømte museer.

Til toppen

Flere bøker av Arnt Stefansen:

Om forfatter Arnt Stefansen

Arnt Stefansen er NRKs faste korrespondent i Brüssel, med Frankrike og Paris som en del av sitt dekningsområde. Han har hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har vært ansatt i NRK siden 1982. Det meste av denne tiden har han arbeidet som utenriksmedarbeider, med hele Europa som virkefelt, og han behersker en rekke europeiske språk. Han var bl. a. NRKs første korrespondent i Berlin i årene 1991-1995. I årenes løp har han skrevet flere bøker om europeisk politikk og historie. I Damms reisebokserie har han skrevet boken "Paris".

Til toppen

Bøker i serien