Bryllup (Innbundet)

fra A til JA

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 305
Forlag: Glenne Wedding & Events
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230359129
Kategori: Sex og samliv
Omtale Bryllup
NORGES ENESTE BRYLLUPSPLANLEGGER FOR EKSKLUSIVE BRYLLUP AVSLØRER FOR FØRSTE GANG HEMMELIGHETENE BAK ET SUKSESSBRYLLUP!

Denne praktboken viser deg hvordan du steg for steg planlegger ditt eget luksus- og drømmebryllup.

GLENNE Weddings & Events har de siste ti årene arrangert bryllup for Norges sosietet, profilerte idrettsstjerner og finanseliten. Disse bryllupene har funnet sted i elegante omgivelser i Monaco, på den franske rivieraen, i England, i Italia og selvfølgelig i Norge.
«Bryllup fra A til JA» er en inspirerende og komplett bryllupsveiledning, hvor du får vite hva du skal planlegge og fokusere på hver måned frem til den store bryllupsdagen. Bryllupsplanleggerne deler sin erfaring og lidenskap for unike og originale ideer, slik at dere kanskje blir inspirert til å bryte med det tradisjonelle, og finner ut at dere faktisk kan gjøre mye praktisk selv. Målet er en aldeles magisk og spesiell dag dere aldri vil glemme.
Ikke bli overveldet av alt du må ta stilling til i forveien. Med denne boken blir du trygg på tidsplanen, detaljer og budsjett, og du blir ledsaget elegant fremover med lave skuldre. Gry og Silje Glenne vil hjelpe deg med å finne din individuelle stil og sørger for at du blir den beste planleggeren av ditt eget drømmebryllup.

GLENNE Weddings & Events har stylet og planlagt alle bryllupene som er avbildet i boken, og fotoene er selvsagt gjengitt med tillatelse fra brudeparene.

BLI DIN EGEN BRYLLUPSPLANLEGGER OG SKAP EN UNIK DAG. FOR DERE SOM SKAL SMIS I HYMENS LENKER, OG FOR ALLE GJESTENE. MINNENE VIL LEVE FOR EVIG OG ALLTID

Til toppen