Legg i ønskeliste

Forfatter: , , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 187
Forlag: Aschehoug & Co
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203324437
Omtale Buongiorno! 1
Buongiorno 1#11;Begynnerkurs i italiensk for videregående skole C-språk og voksenopplæring.
Buomgiorno 1 består av#11;. tekstbok#11;. arbeidsbok#11;. CD-er#11;. fasit#11;. lærerveiledning
Tekstboka inneholder dialoger og små lesestykker, lytteprøver og skriftlige og muntlige oppgaver. Leksjonene er delt inn i an A- og B-del, der A-delen øver inn de viktigste strukturene, mens B-delen utdyper og setter stoffet inn i nye sammenhenger. Ny grammatikk presenteres i oversiktlige rammer i hver leksjon. I tillegg finnes det en minigrammatikk bakerst i boka.
Arbeidsboka består av ulike typer oppgaver fra ren drill til friskrivingsoppgaver. Det er lagt inn fire "Test deg selv"-prøver som oppsummerer kunnskapene underveis, oversikt over ny grammatikk til hver leksjon, glossar til hver leksjon og et alfabetisk glossar.
To CD-er presenterer alt lydstoffet til tekstboka og til de fire "Test deg selv"-prøvene i arbeidsboka. Disse egner seg både til avspilling i klassen og til hjemmeøvinger.
Fasiten inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene og friskrivingsoppgavene.
Lærerveiledningen inneholder pedagogiske tips, utskrift av lytteøvelser i læreboka og fasit til "Test deg selv"-prøvene. I tillegg er det utdypende kommentarer til alle geografiske steder og italienske kulturfenomener som nevnes i læreboka.

Til toppen

Flere bøker av Rosanna Brambilla, Alessandra Crotti, Lucia von Albertini, Teresa Di Fonzo, Werner Forner og Michael Hörburger: