Camilla Stoltenberg (Innbundet)

året som aldri tok slutt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 322
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788272017230
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Camilla Stoltenberg
Aldri har så mange mennesker blitt rammet så direkte, aldri har de politiske tiltakene vært mer innskrenkende på befolkningens frihet, som i dette lange året med korona.

Midt i stormens sentrum har Camilla Stoltenberg vært ansvarlig for faglige råd. I «Året som aldri tok slutt» får vi være med henne inn på bakrommet da beslutninger ble fattet, faglige råd ble veid opp mot politiske hensyn, i kampen mot klokka og jakten på den riktige vaksinen.
Da koronaen traff Norge, trådte den mest ukjente av Stoltenberg-familien for alvor fram i norsk offentlighet. Den opprinnelige planen for 2020 var å bruke mer tid på venner, ettertanke, trening - og å rydde leiligheten etter foreldrene. Det hun fikk, var 17 timers arbeidsdager fra et hjemmekontor på loftet.
Sammen med kollegene på Folkehelseinstituttet har Camilla Stoltenberg brukt alle sine våkne timer på å finne ut hvordan koronaviruset kunne stanses, uten samtidig å ta knekken på befolkningens mentale helse, barn og unges utvikling og økonomien til små og store arbeidsplasser.

Til toppen

Andre utgaver

Camilla Stoltenberg
Bokmål Ebok 2021