Cash (Heftet)

Hatet. Kjøret. Jakten

Serie: Stockholm Noir 1

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 512
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Snabba Cash
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
Serie: Stockholm Noir
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202298401
Kategori: Krim og spenning
Omtale Cash

CASH er første bok i triologien kalt "Stockholm Noir." En hardbarket krimserie fra Stockholms underverden som solgte over 400.000 i Sverige.

I Stockholms underverden regjerer psykopater uten hemninger på alle nivåer i samfunnet.
Fra salongene på Östermalm til blokkene i forstedene. Fra klubbene rundt Stureplan til bordellene der jenter fra Øst-Europa blir holdt fanget.

Stureplanbratsen JW som selger kokain på de hotteste stendene. Den småkriminelle Jorge som kjenner kokainbransjen bedre enn noen, men som ikke vil selge lenger. Torpedoen Mrado som tar hånd om innkreving og hvitvask av penger for Radovan, mafiabossen. Disse tre føres sammen av underverdenens helt særegne logikk, og det kan bare ende på én måte: som en kamp på liv og død.

Jens Lapidus (f 1974) er bosatt i Stockholm. Han er jurist ved et av Sveriges ledende advokatbyråer. CASH er hans debutroman, skrevet i en hardkokt, amerikansk stil.

Til toppen

Andre utgaver

Cash
Bokmål Ebok 2010
Cash & Aldri fucke opp 2 bøker i 1
Bokmål Heftet 2011
Cash
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Jens Lapidus:

Du vil kanskje også like

Om forfatter Jens Lapidus

Liza Marklunds bøker har blitt oversatt til hele 28 språk og har solgt syv millioner eksemplarer verden over. Som sin krimheltinne er forfatteren selv journalist. I 1998 ble hun forfatter på heltid, etter gjennombruddet med Sprengeren, den første av flere prisbelønte romaner om Annika Bengtzon. Annika er oppkalt etter Marklunds datter, etternavnet sitt har hun fått etter forfatterens sjef da hun jobbet i Aftonbladet.

Til toppen

Bøker i serien