Catching the big fish (Innbundet)

meditasjon, bevissthet og kreativitet

Forfatter:

Sverre Knudsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 169
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Catching the big fish
Oversatt av: Knudsen, Sverre
ISBN/EAN: 9788283112276
Kategori: Selvutvikling
Omtale Catching the big fish
Denne boken gir deg et sjeldent innblikk i David Lynch's underlige verden og prosessene som ligger bak. Lynch deler refleksjoner med deg om kreativitet, meditasjon, intuisjon og film - om hva du kan finne om du reiser innover, på dypere plan.
boken forteller David Lynch om hvordan han benytter seg av Transcendental Meditasjon, og på hvilken måte denne meditasjonsformen har påvirket hans forhold til kreativitet, kunst og bevissthet. Gjennom meditasjonen har han lært å «dykke ned» i dypet av bevisstheten, og herfra har han hentet flere av sine største ideer:

«Hvis du ønsker å fange småfisk, kan du holde deg nær overflaten», skriver Lynch, «men hvis du vil fange storfisk, må du ned på dypere vann. På dypet er fiskene mektigere og renere. De er enorme og abstrakte, og de er veldig, veldig vakre ...»

David Lynch er en unik filmskaper og hans kreative, surrealistiske uttrykk har hatt stor påvirkning på den moderne film- og serier. Hvilke prosesser lå bak mesterverkene Twin Peaks, Mulholland Drive og Blue Velvet?

Han gir deg også et innblikk i filmens verden med prøver, casting, musikk og rekvisitter, og deler den kreative prosessen med deg.

Enten du vil gå dypere inn i deg selv, eller dypere inn i Lynch's univers - Catching the Big Fish tar deg med til steder som vil utvide horisonten din.

Til toppen

Andre utgaver

Catching the big fish
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022