Da jeg var usynlig (Innbundet)

de trodde han var hjernedød, men han skjønte alt de sa

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 293
Forlag: Pantagruel
Språk: Bokmål
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788279007630
Kategori: Familie og helse
Omtale Da jeg var usynlig
Alle trodde den lille gutten var hjernedød.
Men han skjønte alt de sa...

I januar 1988 blir 12 år gamle Martin uforklarlig syk. Han slutter å snakke og spise. Han sover konstant og er umulig å få kontakt med. Legene skjønner ikke hva som er galt og mener han lider av en ukjent, degenererende sykdom. Martin blir flyttet til en institusjon for funksjonshemmede barn. Familien innser at gutten de elsker er borte.

Tror de.

Da jeg var usynlig har tatt verden med storm. Boken forteller en hjerteskjærende og gripende historie om en gutt som i 12 lange år er fanget i sin livløse kropp. Ved hjelp av håp og kjærlighet kjemper han seg ut av mørket og tilbake til livet.

I denne boken fortelles historien om foreldres motstandskraft, konsekvensene av en feildiagnose, misbruk av grusomme pleiere og den ubegripelige mentale styrken og utholdenheten til Martin. Det er en bok om at det alltid er håp, om at drømmer, kjærlighet og sinnets kraft aldri må undervurderes.

Boken om Martins vei tilbake til livet hjelper oss å verdsette vår egen tilværelse og inspirerer til å kjempe for at andre skal få det bedre. En bok du aldri vil glemme.

Til toppen

Andre utgaver

Da jeg var usynlig
Bokmål Ebok 2015