Da Tina ble drept (Heftet)

en kriminaldokumentar

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 349
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205563902
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Da Tina ble drept
Kan drapet på Tina Jørgensen endelig gå mot sin oppklaring? Søndag 24. september 2000 ble 20 år gamle Tina Jørgensen meldt savnet i Stavanger. Hun ble funnet drept i en dreneringskum ved Bore kirke en måned senere, den 26. oktober. Saken er aldri blitt oppklart.
   
Erlend Frafjord fulgte saken som journalist i Stavanger Aftenblad. I årevis har han samlet biter til puslespillet. Hvem drepte Tina? Hva var kjærestens rolle? Hvem var de to mennene som sto ved en BMW og sa «Ta det rolig, hun er godt gjemt»? Hvem var forretningsmannen som voldtok og banket opp prostituerte i leiligheten sin, og som bodde i Tinas nabolag? Og hvem var den volds- og sedelighetsdømte Karmøy-mannen som kjørte formålsløst rundt i Stavanger drapsnatten, og som høsten 2021 fikk status som mistenkt i Tina-saken?
  
Frafjord har intervjuet sakens aktører og lest over 8000 sider saksdokumenter. Politiets cold case-team har kontaktet ham om hans kjennskap til saken. Han har som eneste journalist hatt samtaler med noen av politiets mest aktuelle kandidater. I denne boken kommer vi tettere på Tina og hennes mulige drapsmenn enn noen andre tidligere har gjort. «Fremragende journalistikk.»
Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad  «Godt fortalt med skarpt blikk - fra innsiden av politiarbeidet og tett på de involverte.»
Jørn Lier Horst   
«Hvis jeg selv skulle bli utsatt for noe fryktelig, skal mine nærmeste vite at jeg gjerne vil ha Erlend Frafjord til å etterforske saken.»
Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet

Til toppen

Andre utgaver

Da Tina ble drept
Bokmål Innbundet 2017
Da Tina ble drept
Bokmål Ebok 2017
Da Tina ble drept
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Bøker i serien