Darwin på retur (Innbundet)

den nye DNA-forskningen som utfordrer evolusjonsteorien

Forfatter:

Andreas Kristiansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 313
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
Originaltittel: Darwin devolves
Oversatt av: Kristiansen, Andreas
ISBN/EAN: 9788283650921
Omtale Darwin på retur
Nyere vitenskapelige funn motbeviser darwinismen og viser at en intelligent skaper er sannsynlig.
Biokjemikeren Michael Behe har blitt kalt «faren til Intelligent design» og er forfatteren av den banebrytende bestselgeren Darwin's Black Box. Han utfordrer Darwins evolusjonsteori og argumenterer for at vitenskapen i seg selv viser at Intelligent design er en bedre forklaring på livets opprinnelse. I Darwin på retur presenterer Behe ny forskning og oppsiktsvekkende analyser av nydarwinistiske mekanismer som svekker teorien om evolusjon ytterligere.

Hvordan kan en mann stå opp mot en hel hær? Er det fordi han er temmelig forvirret eller passe gal? Eller kanskje har han noen meget kraftige våpen! Biologiprofessor Michael Behe er denne mannen. I boken Darwin på retur utfordrer han med blankpussede vitenskapelige våpen og argumenter den teorien som har blitt akseptert av nesten alle som den store sannhet, men som Behe påviser bare er en liten brikke i et mye større byggverk.

- Steinar Thorvaldsen, professor ved Universitetet i Tromsø

Mange biologer og vitenskapsmenn er i dag klar over at evolusjonslæren har store problemer med å forklare innovasjoner, hvordan både nye substanser og nytt liv kan bli til. Det har ført til at flere vitenskapsmenn i dag er på leting etter nye forklaringsmodeller. Denne boken er en nødvendig motgift mot de sekulære verdensbildene som preger hele den vestlige verden, og som i stor grad er påvirket av evolusjonstanken. Boken anbefales derfor for alle som ønsker å vite siste nytt fra naturvitenskapen. Jeg vil også anbefale den for alle som føler uro og er forvirret over alle forandringene i samtiden.

- Dr. med. Kjell Tveter, pensjonert kirurg og forfatter

Om forfatteren
Michael J. Behe er biokjemiker, forkjemper for intelligent design og forfatter av bøkene Darwin's Black Box og The Edge of Evolution. Han er professor i biokjemi ved Lehigh University og grunnleggende senior fellow ved Center for Science and Culture

Til toppen