De talentfulle (Heftet)

los talentosos

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 724
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230018484
Kategori: Romaner
Omtale De talentfulle
De talentfulle er historien om talentfulle Gard og Jenny som begge drømmer om berømmelse og anerkjennelse.

Gard vokser opp på en av vestlandets største gårder, hos en far som har fullstendig kontroll over familien sin. Hans eneste mål for sønnen er at han en dag skal ta over gårdsdriften.
Jenny sin barndom er preget av en mor som ikke ser henne, en søster som ikke vil være med henne og en fraværende far. Jenny søker trøst og støtte hos den sterke kvinnen, Caspara, som er hennes farmor.

Gard og Jenny møtes første gang hjemme hos Caspara, og utvikler etterhvert et skjørt vennskap. Deres historie spenner over et halvt liv, hvor hindringer og skuffelser står i kø og hvor deres håp om lykke blir knust av fortidens hemmeligheter.

Gard holdt meg våken til sent i går kveld, og jeg elsket det! Hjelpe meg så godt skrevet! Personkarakteristikkene er glimrende, beskrivelsene av tid, sted, følelser, tanker osv. gjør alt så levende. Jeg fikk med en gang et klart bilde i hodet av både personene og omgivelsene og alt drives fremover av en historie som ikke bare fenger, men som er så bra oppbygd at jeg ikke klarte stoppe etter et eneste kapittel. Ble bare drevet videre for å se hva som skjer."
Jill R.

Unni Barbro Bjånesø Egesund er utdannet informasjonsdesigner. Hun har jobbet i design- og treningsbransjen i mange år. Jobber i dag som organisasjonssekretær for Norges Handelshøyskoles Studentforening og som pilatesinstruktør.
Lysten til å skrive fikk hun etter å ha lest Anne Franks Dagbok som 10-åring og begynte å skrive dagbøker om livet slik det er. De talentfulle er hennes første roman. Hun er født og oppvokst i Bergen, er gift, har tre sønner og to sønnedøtre og en liten hund.

Til toppen