Den andre fortellingen (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 134
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230020524
Kategori: Familie og helse
Omtale Den andre fortellingen
«Vi skulle skrive bok sammen, Åshild!»
Den setningen datt ut av Bjørg en dag. Hun og Åshild var midtveis i en samtale, og det slo henne plutselig at det de snakket om, måtte andre også kunne lære noe av. Åshild så på henne med et lurt smil og trakk en bunke papirer opp av veska. «Jeg har skrevet en del allerede», sa hun.
Åshild hadde havnet i en trafikkulykke og fått en skade, og to år senere kom hun til utredning hos Bjørg, som er nevropsykolog. De to holdt kontakten i mange år. Nå har de skrevet en bok om det å få en trafikkskade og leve med den - sett med Åshilds blikk og med Bjørgs blikk. Det er en fortelling om nederlag og smerte, men også om seiere og å finne en vei videre.

Åshild Skogrand Lindtveit (f. 1958) bor på Vegårshei og er lærerutdannet, mor, bestemor, naturelsker, korsanger, gitarspiller og arbeidsleder for tre BPAassistenter. Dette er hennes første bok.
Bjørg Øygarden (f. 1960) bor i Arendal og er nevropsykolog, forfatter, mor, amatørskuespiller og vandreentusiast. Hun har tidligere utgitt fem romaner for barn og voksne.

Til toppen