Den brutale sannheten (Innbundet)

Serie: Armand Gamache 5

Forfatter:

Astrid Eggesvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 558
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
Originaltittel: The brutal telling
Oversatt av: Eggesvik, Astrid
Serie: Armand Gamache
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788248933212
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Den brutale sannheten
Louise Penny, en av verdens mestselgende krimforfattere og Canadas svar på Agatha Christie, er tilbake med en ny bok om førstebetjent Armand Gamache. Den brutale sannheten avdekker flere mørke hemmeligheter i den lille byen Three Pines.

Det er sensommer i Three Pines da en mann blir funnet drept i byens bistro og antikvitetsbutikk. Nok en gang må førstebetjent Armand Gamache og hans team dykke ned i lokalbefolkningens forklaringer og skjulte historier for å finne fram til sannheten om mordet.

Ingen innrømmer å ha kjent den drepte, men snart rettes mistanken mot Olivier, eieren av bistroen. Samtidig dukker det opp mystiske antikviteter som fører Gamache dypt inn i historien og på tvers av kontinentet i jakten på sannheten og den endelige avsløringen.

Den brutale sannheten er en bok i den bestselgende serien om Armand Gamache. Den kanadiske førstebetjenten er blitt kalt en moderne utgave av Hercule Poirot og er en leserfavoritt av de sjeldne. Bøkene om ham er solgt i flere enn ti millioner eksemplarer verden over, og TV-serien Three Pines, med Alfred Molina i hovedrollen, er basert på bokserien.

Til toppen

Andre utgaver

Den brutale sannheten
Bokmål Ebok 2023
Den brutale sannheten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2023
Den brutale sannheten
Bokmål Heftet 2024

Flere bøker av Louise Penny:

Bøker i serien