Den elektriske skogen (Innbundet)

noveller

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 204
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788210052989
Kategori: Romaner
Omtale Den elektriske skogen
Lier, 1972. Noen har laget sirkler i kornet ute på åkeren. En forbrytelse for bonden, en skøyerstrek for de andre i nabolaget. Men for barna, eller enkelte av dem, kanskje noe mer?

Wien, 1909. Dr Freud skriver om møtet med Herr L. i dagboken sin. Et interessant tilfelle der gamle demoner må utdrives, eller i alle fall konfronteres. Men hva er det fuglene pasienten ser seg forfulgt av betyr? Og hvilken forbrytelse skjuler de?
I en liten bygd blir flere branner påsatt i løpet av få uker. De første undersøkelsene gir ingen klare svar. En ekspert tilkalles og oppsøker ruinene på jakt etter hvem som står bak.
En gutt oppdager at menneskene han omgir seg med egentlig bare er en ting: Fiender. De er mange, og lar seg ikke overvinne. Ennå.
De fire novellene i Den elektriske skogen kretser alle om det mørklagte og skjulte, om motiver for og konsekvenser av handlinger som ingen kan se. Svein Roger Nilsen (f. 1967) har skrevet en samling noveller om livet som oppstår i skyggen av mørke hemmeligheter.

Til toppen

Andre utgaver

Den elektriske skogen
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Svein Roger Nilsen: