Den gode kraften (Innbundet)

snåsamannens egen historie

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 167
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205398979
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Den gode kraften

Klokt og varmt fra hele landets Snåsamann

I denne boken får du Snåsamannens egne ord om heimbygda Snåsa, om oppvekstminner og mennesker som har betydd mye for ham. Om sykdommer han har kurert - og om den gode kraften som er lyset i tilværelsen.

Boken Snåsamannen som kom ut i 2008, regnes som et stykke norsk forlagshistorie. Den fór raskt til topps på bestselgerlisten og kom i et samlet opplag på imponerende 120 000 bøker. De nærmest utrolige helbredelseshistoriene til den tidligere klokkeren Joralf Gjerstad er kjent landet over, og mannen er blitt vår store folkehelt. Vi trykker ham til vårt bryst, denne aldrende kallen fra trønderbygda Snåsa som utstråler godhet og ærlighet, og som i sitt 85. år fortsatt ikke greier å si nei når syke banker på hans dør, og som møter selv de argeste skeptikere med overbærende mildhet.

I Den gode kraften tar han selv pennen fatt og forteller om sitt liv som Snåsamannen og om gripende møter med mennesker som har erfart hans unike kraft. Vi kommer tett på hans følelser og får vite hvordan han selv opplever å ha slike kraftfulle helbredelsesevner.

Joralf Gjerstad er kjent landet over som synsk og som helbreder med "varme hender".

Til toppen

Andre utgaver

Den gode kraften
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Joralf Gjerstad: