Den lille foreldrekjæresteboka (Innbundet)

Serie: Den lille-serien 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 48
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
Serie: Den lille-serien
ISBN/EAN: 9788282514422
Kategori: Sex og samliv
Omtale Den lille foreldrekjæresteboka
Kombinasjonen foreldre og kjærester kan være utfordrende, spesielt når man har små barn. Partene i parforholdet blir ofte kjent med nye sider av hverandre når familien begynner å ta form.
Denne boken er skrevet for å gi dere som par og foreldre støtte og råd. Boken tar for seg hvordan vi knytter oss til hverandre, og ser på hvordan våre tidligere tilknytningserfaringer kan være med å påvirke hvordan vi behandler hverandre som kjærester. Tilknytningsperspektivet kan gi nye tanker om ens egen og partnerens rolle i forholdet. Boken byr på konkrete tips til konfliktløsning, samt hvordan foreldrekjærestene kan få en dypere forståelse og kjærlighet til hverandre.

Heine Vihovde Vestvik er utdannet barnevernspedagog, og har en mastergrad i europeisk sosialt arbeid. Han har jobbet med familieveiledning i over ti år, både i det statlige og det kommunale barnevernet. Han er ansatt i Kirkens Sosialtjeneste, og arbeider på Solstrand Barnevernsenter. Vestvik har selv tre barn og ett bonusbarn, og er bosatt i Haugesund. Han jobber på Solstrand Barnevernsenter i Kopervik. Den lille foreldrekjæresteboka er hans tredje bok.

Til toppen

Andre utgaver

Den lille foreldrekjæresteboka
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Den lille foreldrekjæresteboka
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Heine Vihovde Vestvik:

Bøker i serien