Den rosa boken (Heftet)

Fortellinger om brystkreft

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den rosa boken
ISBN/EAN: 9788202423094
Kategori: Familie og helse
Omtale Den rosa boken

Hvert år får flere enn 2 800 kvinner i Norge brystkreft. Det er 8 kvinner hver eneste dag.   Vi ønsker å bidra til oppmerksomhet om temaet brystkreft gjennom å gjøre det vi kan - bøker. Den rosa boken er en samling med nyskrevne og personlige tekster om hvordan det kan være å leve med og etter sykdommen, både som rammet og som pårørende. Vi håper at boken vil gi håp og støtte til de som opplever brystkreft, enten som kreftsyk eller pårørende.

Den rosa boken inneholder en samling nyskrevne og personlige tekster om hvordan det er å leve med og etter sykdommen, både som rammet og som pårørende. Vi håper denne boken vi være med å gi et reflektert og bredt innsyn i hvordan det er å bli berørt av brystkreft.

Den rosa boken utgis i samarbeid med Rosa sløyfeaksjonen og Brystkreftforeningen. Overskuddet av salget går til Rosa sløyfe.

Bidragsytere er Anbjørg Sætre Håtun, Astrid Skiftesvik Bjørkeng, Beate Winther, Ellinor Rafaelsen, Hans Oscar Morstad, Hilde Lyrån, Ingvil Mjaaland, Irina Lee, Kathrine Dahle Wavold, Thomas Rosenvinge Kolderup, Wencke Haug og Åsfrid Hegdal.

Til toppen