Den store boken om barnet (Innbundet)

0-6 år

Forfatter:

Over 16 000 solgte! Boken er også utgitt i Sverige og Danmark.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202344313
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Den store boken om barnet

Den store boken om barnet

Boken er en omfattende grunnbok om barnets utvikling, helse og praktisk barnestell fra 0 til 6 år. Den er skrevet spesielt for norske forhold av fageksperter på hvert sitt felt. Boken inneholder blant annet følgende emner: Barnets søvn, ernæring, helse og utvikling Parforholdet etter fødselen og senere Aktiviteter, lek og kommunikasjon med barnet Barneoppdragelse i praksis Førstehjelp og sykdomsleksikon Boken legger vekt på å gi svar på de spørsmålene foreldre oftest stiller når de har fått barn for første gang.

Det å bli foreldre kan oppleves krevende, særlig i starten. Du føler deg kanskje usikker og tenker: Kommer jeg virkelig til å klare alt dette ansvaret? Men å få barn er også utrolig givende og gledesfylt. Denne boken kan forhåpentligvis bidra til at du føler deg tryggere.

Her kan du i tillegg til å lære om barnestell og barnets utvikling også lese om din rolle som mamma eller pappa, om hvilket tilbud helsestasjonen gir, og forslag til ulike aktiviteter du kan gjøre sammen med barnet ditt. Tanker, følelser og erfaringer som følger foreldrerollen, er tillagt stor vekt i boken. Det som skjer i parforholdet når du får barn, er også grundig omtalt. Her finner du konkrete råd om hva du kan gjøre for å ta vare på kjærligheten dere voksne i mellom - noe som er viktig ikke minst for barnet.

Det aller viktigste formålet med boken er å bidra til at du opplever færre bekymringer og flere gleder med barnet ditt. Råd og veiledning om når du kan stole på egen magefølelse, og når det kan være behov for å be om hjelp fra fagfolk, kommer tydelig frem under de ulike temaene i boken. Lykke til!

Til toppen

Du vil kanskje også like