Den store boken om vitaminer og mineraler (Innbundet)

ikke bare forebyggende kosttilskudd, men også kraftfulle medisiner som trygt og effektivt kurerer og lindrer en rekke fysiske og psykiske sykdommer på en trygg og effektiv måte

Forfatter:

, og

Dag Biseth (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 433
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
Originaltittel: Orthomolecular medicine for everyone
Oversatt av: Biseth, Dag
ISBN/EAN: 9788292605936
Kategori: Kosthold
Omtale Den store boken om vitaminer og mineraler
DEN STORE BOKEN OM VITAMINER OG MINERALER - slik bruker du tilskudd i optimale doser for å bekjempe sykdom, og forbedre helsen din. Hippokrates fra Kos (460-377 f.Kr), legekunstens far, skrev: "Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat."

Vitaminer og mineraler kan hjelpe deg å bli frisk! Men hvilke vitaminer og mineraler - og hvilke doser? Denne boken gir deg svarene. Legemidler kan aldri fungere som vitaminer, men vitaminer kan fungere som medisiner. Dette er den grundigste boken om bruk av vitaminer og mineraler i optimale doser, både for å forebygge og lindre, men også for å kurere mot lettere og mer alvorlige sykdommer, allergier og styrke immunforsvaret.

Boken har særlig fokus på fordøyelse, overforbruk av sukker, allergier, vitaminunderskudd og gir deg regler for god helse gjennom optimale doser av vitaminer og mineraler.

Den norske utgaven inneholder også nyttig tilleggsmateriale - om vitaminenes historie, en introduksjon til vitaminene og mineralenes verden og milepæler i ernæringsvitenskapens historie. Satt sammen og redigert av Dag Viljen Poleszynski.

Forord av lege Jan-Øyvind Lorgen,

Den store boken om vitaminer og mineraler bør alle helsebevisste mennesker ha i sin bokhylle.

Til toppen

Flere bøker av Abram Hoffer, Andrew W. Saul og Dag Viljen Poleszynski: