Den store filosofiboka (Innbundet)

Forfatter:

James Graham (Illustratør) Ria Jones (Illustratør) Myriam Megharbi (Illustratør) Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 352
Illustratør: Graham, James , Jones, Ria og Megharbi, Myriam
Forlag: Pegasus
Språk: Bokmål
Originaltittel: The philosophy book
Oversatt av: Moen, Rune R.
ISBN/EAN: 9788244201520
Omtale Den store filosofiboka
I den store filosofiboka får en innblikk i hvordan ulike spørsmål og undringer har blitt fremstilt og diskutert med utgangspunkt i menneskene bak viktige ideer; fra antikkens naturfilosofer, via opplysningstiden til dagens moderne tenkere. Her er omtale av de mest kjente filosofier og deres virke og tanker; Heraklit, Konfusius, Phytagoras, Decartes, Platon, Burke, Kirkegaard, Marx m.fl. Sammen med et hundretalls kanskje mindre kjente, men ofte viktige tenkere, gir det en samlet og inspirerende fremstilling av filosofiens utvikling og historie.

Den store filosofiboka er skrevet i et enkelt språk og er full av fyldige forklaringer og informative tidslinjer. Med enkle fremstillinger av kompliserte teorier, minneverdige sitater og artige illustrasjoner leker boka med våre tanker og oppfatninger. Enten en er en engasjert student, liker å lære nye ting eller funderer over livets store spørsmål, vil en her finne omtaler av fascinerende personer og deres ideer, og stimulerende stoff til ettertanke.
Den store filosofiboka er 2. utgivelse i en serie populærvitenskapelige kvalitetsbøker (tidligere utgitt Den store psykologiboka).

Til toppen