Den store spikkeboka (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 136
Forlag: Egmont
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242959867
Kategori: Håndarbeid
Omtale Den store spikkeboka

Lær av Norges eneste spikke-kjendis!

Boka gir svar på mange spørsmål som spikkeinteresserte kan ha, gammel som ung, nybegynnere så vel som mer drevne spikkere. Spikking er morsomt, det er nyttig å kunne og det gjør godt for sjela. Blant annet.

Les om hele prosessen fra A til Å; fra «emnejakten» i skogen, via viktige spikkegrep du kan ta, til utforming, behandling og dekor av ferdigspikkede gjenstander. Hva kan spikkes? Ikke lur på det lenger. Her får du tips om en rekke muligheter, både enkle ting, gjort nærmest i en håndvending, og mer forseggjorte gjenstander som du kan dekorere og male av hjertens lyst. Alt beskrevet i detalj.

Eivind Falk er direktør for Norsk håndverksinstitutt på Lillehammer. Han er utdannet cand.mag., bedriftsøkonom og høgskolekandidat i Folkekunst fra Høgskolen i Telemark. Også i sin egentid er han levende opptatt av håndverk og treskjærerarbeid, og dette er hans tredje bok innen emnet. I tillegg arrangerer han spikkekurs i sitt eget «spikketempel» på Lillehammer, og reiser rundt og holder foredrag og seminarer.                 

Til toppen