Den syvende himmel (Heftet)

Serie: Livets lange læring 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 284
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
Serie: Livets lange læring
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788230024249
Kategori: Romaner
Omtale Den syvende himmel
Opplevelsen av hva som er virkelighet, er for oss mennesker tilgjort gjennom påvirkninger. Vi ser alltid verden i forhold til vårt eget sinn og følelsesliv. En virkelighetsoppfatning som gjerne er bygget etter flertallets overbevisning i det samfunnet vi vokser opp.

Helt upåvirket av dette eksisterer det en positiv kraftfull energi som vi kunne ha benyttet mye bedre. Det er den universelle bevissthetsenergien, som er identisk med den skapende kraften som til enhver tid holder liv i den fysiske verden. Jo mer vi åpner opp for denne energien, jo mer innblikk i skapelsens visdom vil vi få. Det vil naturlig nok påvirke bevisstheten vår til å heve seg opp på et langt høyere nivå enn den vanligvis ligger på. Det virkelige og sanne livet vil åpne seg opp for oss. Da vil vi innse at vi tidligere har levd i et slør av enfoldig uvitenhet.

I denne boken beskriver jeg livet som en opplæringsskole, hvor vi skal gjennomgå flere læretrinn. Her på jorden ligger de fleste på det 3. læretrinnet, også benevnt som 3. bevissthetsnivå. De som leser denne boken med interesse og forståelse, er kanskje i nærheten av det 4. bevissthetstrinnet. Men for å bli fullstendig utlært som menneske, må vi møysommelig arbeide oss helt opp til det syvende nivået. Det er vårt mål. Et nivå som også er blitt beskrevet som den syvende himmel.

Dette er bok nummer 2 i serien Livets lange læring, og en oppfølger til boken Lys på livets gåte.

Til toppen

Andre utgaver

Den syvende himmel
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av John Eldor Dahl:

Bøker i serien