Den uendelige reisen innover (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 267
Forlag: Lille måne
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283112238
Kategori: Selvutvikling
Omtale Den uendelige reisen innover
Hvor langt kan du reise innover i sinnet ditt? Hva kan du finne? Er det i ditt indre du kan finne ressurser for selvutvikling og frigjøring? Denne romanen avdekker hvilke potensialer som ligger i søke innover.

«En dag for noen år siden begynte jeg på en reise.
Ikke til Solkysten eller Det fjerne Østen. Men
innover i mitt indre rike. Dette er en bok om en
spesiell periode i mitt liv da jeg våknet opp til
ny innsikt og erkjennelse. Da jeg utforsket mitt
ubevisste og fant et skjult univers.»

Etter å ha ligget i «dvale» i flere tiår etter stoffene først ble oppdaget, ser man nå igjen på LSD og psilocybin med håpefulle øyne. Hva er det som gjør at nettopp disse stoffene har mulighet til å frigjøre en fra traumer, vond depresjon og angst, og åpne sinnet slik at brukeren får se noe han aldri har sett før?

Jan Lockerts roman, klassikeren Den uendelige reisen innover, byr på sterke fortellinger og beretninger om hva man kan oppleve med terapeutisk bruk av blant annet magiske
sopper og LSD.

Denne boken ble første gang utgitt i 1989, men da var «sannheten» kamuflert og manuset redigert og tilpasset for den tiden. Nå er publikum modne for å ta imot den usensurerte og opprinnelige versjonen av denne sterke fortellingen. Dette er en bok som beskriver hva man kan oppnå med psykedeliske midler i en terapeutisk sammenheng.

Jan Lockert er utdannet siviløkonom, men søkte seg på 80-tallet til USA for å utforske transpersonlig psykologi og bevissthetsforskning. Her ble han elev hos psykiateren og forskeren Stanislav Grof, grunnleggeren av transpersonlig psykologi, og kom inn i et miljø som brukte LSD og psilocybin på en terapeutisk måte. Opplevelsene skildrer han i denne boken. Det er sterk, men også meget fascinerende lesning. Vil du vite mer om hva man kan oppleve, se og føle når man gjør slike reiser innover?

Det finnes andre lag av «virkeligheten» - og det å utforske disse, kan utvide og forandre bevissth

Til toppen

Andre utgaver

Den uendelige reisen innover
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Den uendelige reisen innover
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Jan Lockert: