Det beste innen ny vitenskap (Innbundet)

over 1000 spennende fakta

Serie: Ny vitenskap 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 176
Forlag: Orage
Språk: Bokmål
Serie: Ny vitenskap
ISBN/EAN: 9788293321521
Kategori: Teknikk og populærvitenskap
Omtale Det beste innen ny vitenskap
Velkommen til den første utgaven av Det beste fra ny vitenskap, med de kuleste artiklene fra magasinet Hvordan det virker. Er du klar til å fylle hjernen med fascinerende fakta om verden omkring deg? Få pirret nysgjerrigheten og få svar på spørsmål du ikke visste at du hadde?

Boka du holder i hånda har spennende stoff og er lett å lese. Vi forklarer kompliserte fenomener med gode illustrasjoner og i et språk alle kan forstå. Nettopp for å vise deg hvordan ting i verden henger sammen. Når du leser Det beste fra ny vitenskap, kan du utforske verden gjennom seks spennende og inspirerende emner: teknologi, transport, miljø, historie, forskning og romfart.

Artiklene dekker et bredt spekter av ulike temaer. Vet du hvilke fysiske lover som gjelder i Universet? Hvilke dyr som er de smarteste i verden - etter mennesket selvfølgelig? Har du noen gang lurt på hvorfor stjernene blinker eller om mer penger faktisk gjør deg mer lykkelig? Vi har svaret. Hvert emne har flere lange artikler som går i dybden på interessante fenomener som mørk materie og hvordan man lager hologrammer.

Gjør deg klar til å gi næring til læring med herlige bilder, fakta og undring. Les videre for å oppdage hva verden omkring deg egentlig består av, og finn ut hvordan det virker!

Til toppen

Andre utgaver

Det beste innen ny vitenskap
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Line Therkelsen:

Bøker i serien