Det gror i mor (Innbundet)

Barnets utrolige utvikling – uke for uke

Forfatter:

og

Line Severinsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 144
Illustratør: Severinsen, Line
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202761776
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Det gror i mor

Det gror i mor er en spennende og lærerik bok om det magiske ved at du kan vokse og bo inne i en annens mage, og alle de utrolige prosessene som skjer i denne forunderlige perioden av menneskelivet.

Bli med inn i magen og lær om hvordan et splitter nytt menneske skapes! To av Norges fremste eksperter på svangerskapsrelatert helse gir deg svar på alt du lurer på rundt befruktning, svangerskap og fødsel – enten du prøver å bli gravid, har vært gravid, vil bli gravid på nytt, nettopp har født eller bare er nysgjerrig på graviditet. Her er det ingen pekefingre, men kunnskapsbaserte råd basert på den nyeste forskningen, presentert på en herlig og lettfattelig måte.

Du får innsikt i den ufattelige dramatikken som foregår i mors mage, hvordan en rekke hendelser må passe perfekt sammen som brikkene i et puslespill, og hvordan tilværelsen der inne har stor betydning for utviklingen og livet på utsiden.

Når kan fosteret høre deg? Hva skjer når en lommelykt blir rettet mot mors mage? Hvordan er fødselen for barnet, hva foregår i den nyfødtes kropp når det trekker sin første pust, og hvordan kan stress hos mor påvirke den lille?

Til toppen

Andre utgaver

Det gror i mor
Bokmål Ebok 2022
Det gror i mor - Barnets utrolige utvikling – uke for uke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022