Det kristne verdensbildet (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 143
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283651249
Kategori: Religion
Omtale Det kristne verdensbildet
Hvordan skal vi kunne forsvare troen om vi ikke vet hvilke tankemønstre og argumenter som vi vil møte i skole og på universitet eller blant folk flest?

Hvis vi ikke kjenner de grunnleggende forholdene om vår opprinnelse, og hvilken fullkommen plan Gud har både for oss og for jorda vår, er det lett å la seg rive med av ulike argumenter fra den omgivende kultur. Boka du nå holder i handa, vil gi deg kjennskap til de forskjellige verdensbilder som er rådende i vår tid, og hjelpe deg til å navigere rett i dette vanskelige farvannet. Denne boka presenterer de viktigste sekulære ideologier som gjør seg gjeldende i dag, og gir deg nødvendig ballast for en sikker livsseilas. Den vil hjelpe deg til å få en robust og sterk kristen tro i en tid preget av usikkerhet og stor forvirring. Vi lever i en tid hvor den kristne tro utsettes for større motstand enn noensinne, og det er absolutt påkrevet at alle kristne er i stand til å begrunne og å forsvare troen sin. Denne boka er skrevet for å gi deg den nødvendige utrustning i denne kampen.

Anbefalinger
«Unge kristne som vil følge Jesus hele livet, vil oppleve et økende press fra storsamfunnet til å fornekte sentrale sider ved Bibelens budskap. For å få en robust tro som tåler motkreftene, er det viktig å bli bevisst på hvor Bibelens og denne verdens tanker skiller lag. Da er boken til Tveter og Skartveit et funn! Kortfattet og forståelig skrevet, gir den nøyaktig den innsikt du trenger for å forstå tiden du lever i og hvordan du skal navigere i livet uten at troen og livet med Gud havarerer.»
- Alv Magnus, tidligere leder for Ungdom i Oppdrag

«Boken søker å vise hvorfor kristendommens forklaringsmodell er det mest rasjonelle valget for å forstå den verden vi lever i. I en tid med betydelig forvirring er dette en flott bok som legger grunnen for spennende samtaler om livets dypere mening.»
- Hanne Nabintu Herland, forfatter og redaktør for Herland Rapporten

Til toppen

Flere bøker av Kjell J. Tveter og Kjell Skartveit: