Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter (Innbundet)

Kristines favoritter - kaker og desserter

Forfatter:

Kristine Ilstad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 328
Illustratør: Ilstad, Kristine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202440671
Kategori: Mat og drikke
Omtale Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter

200 favoritter fra bloggen "Det søte liv.no"

Allerede som 14-åring var hun en erfaren kakebaker, og til sin egen konfirmasjon bakte hun 30 kaker! På bloggen detsoteliv.no har Kristine Ilstad samlet over 3000 kakeoppskrifter, og nå feirer hun 10-års bloggjubileum.

I denne boken finner du et representativt utvalg av oppskriftene på bloggen - hennes beste og mest populære kaker. Dette er gjennomprøvde, grundige, enkle og garantert gode oppskrifter på kaker, desserter og andre godsaker. Her er noe for enhver smak og anledning!

Hele veien er det grundige beskrivelser slik at alle kan lykkes med bakingen, og alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Boken er delt inn i åtte kapitler: Langpannekaker, Sjokoladekaker, Festkaker, Franske fristelser, Italienske søtsaker, Amerikanske kaker, Gjærbakst og Kveldskos. Hjemmebakte kaker smaker alltid nydelig, og Kristine hjelper deg slik at du er sikret et godt resultat.

Til toppen

boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt
Hege Lyngved Odinsen, VG
Anmeldelser Det søte liv - Kristines favoritter - kaker og desserter

For deg som elsker kaker (...) Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt.
Terningkast 5, VG


«Kakene på forsiden ser en smule stramme ut i formen, men når du åpner boken bugner det av saftige og fyldige kaker i et overveldende antall og fasonger, heldigvis delt opp i praktiske kapitler. Forfatteren forteller personlige anekdoter og erfaringer, og har åpenbart et dypt og inderlig forhold til det søte liv. Pluss for lite dikkedarer og staffasje, bare masse godt fyll. Dette er boken du kan åpne igjen og igjen og stadig bli fristet på nytt.»
VG

Til toppen

Utdrag

Min lidenskapelige interesse for kaker og desserter har vært der helt fra starten. Jeg var ikke gammel da jeg plukket ut kakebøkene fra min mammas enorme kokeboksamling for å lese dem på sengen. Jeg sugde til meg informasjon om norske og utenlandske kaker, lærte meg kakenavn, leste om kakers opprinnelse og utbredelse, og studerte baketeknikker. Det irriterte meg at ingen av bøkene var komplette – at det alltid var noen kjente kaker eller type desserter som manglet i hver av dem. Jeg tenkte ikke den gangen på hvor mange oppskrifter det finnes i verden, og at et slikt omfang umulig kan samles mellom to permer. Denne jubileumsboken utgis så å si på dagen ti år etter oppstarten av Det søte liv. Her har jeg samlet både mine egne favoritter og oppskriftene som har vært mest besøkt av leserne disse årene. Jeg håper du vil få glede av boken!
Vennlig hilsen Kristine

Til toppen