Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden (Innbundet)

Forfatter:

Ricard Zaplana Ruiz (Illustratør) Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Illustratør: Ruiz, Ricard Zaplana
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Unstoppable Us: How We Took Over the World
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788202760076
Kategori: Barnebøker og Faktabøker
Alder: 9 - 12
Omtale Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er Yuval Noah Hararis barnebokdebut. Dette er den ekstraordinære historien om hvordan mennesket ikke bare lærte å overleve, men også tok makten over jorden.
Hvordan snakket våre forfedre med dyr, hva kan fotball fortelle oss om å være mennesker, hvordan har vi brukt våre superkrefter og hvordan kan vi endre verden?

I denne boka kan du oppdage hemmelighetene om menneskets utvikling over millioner av år. I Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden vil du oppdage at verden vi lever i trenger ikke å være sånn den er. Mennesket lagde den som den er, og mennesket kan også endre den.

Det ustoppelige mennesket - Hvordan mennesket tok over verden er en illustrert bok om menneskets tidlige historie skrevet av en av verdens mest innflytelsesrike intellektuelle stemmer. Lanseres på 21 språk i oktober 2022.
Yuval Noah Hararis tidligere bøker har solgt over 35 millioner eksemplarer, på 65 språk, og han har en av verdens mest innflytelsesrike intellektuelle stemmer i dag.

Til toppen

Flere bøker av Yuval Noah Harari: