Ditt utekjøkken (Innbundet)

Lev livet ute om sommeren

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 96
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Utekök
ISBN/EAN: 9788202365004
Omtale Ditt utekjøkken

Ta vare på fine sommerdager utendørs

Fins det finere opplevelser når det gjelder bordets gleder enn å tilberede og spise maten ute en varm sommerdag? På grillen freser kjøtt og grønnsaker, i røykovnen henger fisk eller man woker mat på asiatisk maner. Det blir mer og mer vanlig ikke bare å grille utendørs, men i sommermånedene kan man også tilberede de fleste måltider utendørs.

Med eget utekjøkken kan man ta vare på de lyse og varme dagene som vi er så glade i. Det gir oss rett og slett mye mer livsglede og hygge å kunne tilbringe mer tid utenfor husets vegger i samvær med familie og gode venner. Det blir en triveligere og mer avslappet atmosfære.

Ditt utekjøkken gir deg mange gode råd om planlegging og bygging av eget kjøkken og oppholdsrom utendørs. I boka finner du mange tegninger og arbeidsbeskrivelser som viser hvordan du kan bygge ditt eget utendørs drømmekjøkken. Du får også mange gode råd om utstyr og redskaper som passer til et utendørs kjøkken, slik som grillutstyr, komfyr, røykovn, terrassevarmer, kjøleskap og andre ting som du vil ha stor glede og nytte av.

Forfatteren, som er arkitekt, forfatter og illustratør, forsøker å gi praktiske råd for å kunne oppnå drømmen om "det gode livet" i vårt heller kjølige klima med korte somre.

 

Til toppen