Ditt yogakjøkken (Innbundet)

Over 100 oppskrifter på ren og næringsrik mat som styrker og balanserer energien din

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 191
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Yoga Kitchen
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202522964
Kategori: Mat og drikke
Omtale Ditt yogakjøkken

Deilig mat som gir energi, harmoni og glede

I boken Ditt yogakjøkken får du over 100 oppskrifter på ren og næringsrik mat som styrker og balanserer energien din. Oppskriftene er vegetariske, uten gluten og sukker og basert på råvarer som er fulle av sunne tarmbakterier, enzymer, fiber og antioksidanter.

Boken følger yogaprinsippet om at ved å kombinere kosthold med holistisk helse kan vi forene og styrke hele systemet vårt. Ideen er at ved å konsentrere oss om hva vi trenger og følge opp dette behovet med maten vi spiser, kan vi korrigere og tilpasse balansen, energien og gleden vi opplever i livet og skape forandring. Blant oppskriftene er nøttesmør, søtpotetscones, kokosyoghurt, nuddelbowl, quinoaburger og pasjonsfruktis.

Kimberly Parsons, eier og grunnlegger av Retreat’ Café i London, er sentral i Londons yoga- og velværerevolusjon. Hun er opptatt av å forandre hvordan vi ser på helsekost – alt hun serverer skal smake godt og være mer innbydende enn usunne alternativer.

 

Til toppen

Om forfatter Kimberly Parsons

Kimberly Parsons er utdannet naturopat fra Australia. I mange år hjalp hun klienter med ulike utfordringer som vekttap, infertilitet og høyt blodtrykk før hun spesialiserte seg innenfor ernæring og naturmedisin. Hun fikk en forståelse av hvordan kroppen helbredes og fungerer i et vekselspill med omgivelsene. Livet brakte henne til Italia og de franske alper, og i London arbeidet hun som kjøkkensjef. Der møtte hun yoga, som ga henne fred, glede og klarhet og etter hvert ideen til å åpne The Retreat Cafes. I samarbeid med etablerte yogastudioer drev hun kafeer med sunn vegetarisk mat, også levert hjem på døren. Etter hvert startet hun egne yogasentre som hun driver rundt om i verden. I 2012 kom den første boken, En koffert full av oppskrifter – en kokk på reisefot, som også er utgitt på norsk.

www.kimberly-parsons.com

Til toppen