Dyrekommunikasjon (Innbundet)

når dyrene får en stemme

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 136
Forlag: Tun
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788252932829
Kategori: Natur
Omtale Dyrekommunikasjon

Kan dyr snakke? Nei, ikke med ord. Men: Ja, ved hjelp av tankeoverføringens subtile språk snakker de med hverandre - og med oss, om vi vil .

Sissel Grana, som også holder kurs for Energicas medlemmer har skrevet den første norske boken om dyrekommunikasjon. Med bakgrunn fra arbeid med dyr gjennom mange år kan hun varte opp med et vell av unike beretninger i sin rykende ferske bok - som er den første i sitt slag på norsk.

At dyr formidler sine behov ved hjelp av lyder, lukter og kroppsspråk er neppe nytt for noen. Det er slik de fleste av oss kommuniserer med vårt eget kjæledyr og alle andre dyr. Men dyrene behersker enda et språk: telepati. Utrolig, men sant: dyr kommuniserer ved hjelp av bilder og følelser som gjenskapes i deg. Vi behersker også telepati, men evnen ligger brakk hos de aller fleste av oss.Trener du opp ditt telepatiske "språkøre" slik Sissel foreskriver, vil du imidlertid kunne ta imot tydelige meldinger fra firbente avsendere!

Sissels evner er ikke mer spesielle enn at også du kan lære deg å snakke med dyr. Du vil bli forbauset over hva du "hører" og nok se på dyreriket med litt andre øyne etterpå!

Til toppen

Om forfatter Sissel Grana

Sissel Grana er utdannet spesialpedagog, rideinstruktør og hundetrener. I dag jobber hun som dyretolk på heltid, arrangerer kurs og driver den toårige Dyretolkeskolen.
www.sigra.no

Til toppen