Ekte magi (Innbundet)

Mot til å leve kreativt

Forfatter:

Signe Prøis (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Big magic
Oversatt av: Prøis, Signe
ISBN/EAN: 9788202502331
Kategori: Selvutvikling
Omtale Ekte magi

Finn din indre juvel - kreativiteten!

Hva er en idé? Hvordan fange den og sette den ut i livet?
Bestselgerforfatter av boken Spis, elsk, lev, Elizabeth Gilbert viser hvordan aktiv kreativitet er en prosess. Gjennom egne erfaringer og anekdoter om mennesker som har brukt livet på å leve ut sine skapende sider, viser hun hvordan det å leve ut kreativitet ikke behøver å handle om frykt eller smerte – men glede og inspirasjon. Hun mener at vi alle bærer på evner, ambisjoner, lengsler eller hemmelige begavelser – men ikke alle har mot til å lete etter dem. Når vi tør å begynne jakten på våre indre juveler, begynner et kreativ liv hvor ekte magi skapes. Ekte magi er en veiviser i denne jakten.

 

"Ekte magi er en feiring av det kreative liv ... Elizabeth Gilberts kjærlighet til kreativiteten er smittende og det er mange gode råd å finne i denne glade boken" Washington Post

 

Elizabeth Gilbert (f. 1969) har helt siden debuten med novellesamlingen Pilgrims utgitt prisnominerte og -vinnende bøker. Som journalist har hun skrevet for Harper’s Bazaar, GQ Magazine og New York Magazine, og hennes tekster har vært publisert i Esquire, Story og Paris Review. Gilberts selvbiografiske bok, Spis elsk lev, ble et fenomen verden over, oversatt til 40 språk og har solgt i over 10 millioner eksemplarer.

Utgivelser på norsk: Spis, elsk, lev (2009), Evig din - en tviler forsoner seg med ekteskapet (2010), Alma Whittakers betydelige oppdagelser (2013), Strenge menn (2014)

Til toppen

Flere bøker av Elizabeth Gilbert:

Om forfatter Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert er en prisbelønnet journalist og forfatter. Spis, elsk, lev – en personlig reise gjennom Italia, India og Indonesia er utgitt på mer enn 40 språk og har solgt over 10 millioner eksemplarer og filmatisert med Julia Roberts i hovedrollen. Oppfølgeren Evig din, en tviler forsoner seg med ekteskapet utkom på norsk i 2010.

Til toppen