En bokhandlers dagbok (Innbundet)

Forfatter:

Nina Aspen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 367
Forlag: Gursli Berg
Språk: Bokmål
Originaltittel: The diary of a bookseller
Oversatt av: Aspen, Nina
ISBN/EAN: 9788293311485
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale En bokhandlers dagbok
Shaun Bythell driver bruktbokhandel i den lille byen Wigtown i Skottland. Han har skrevet dagbok et helt år, fra februar 2014 til februar 2015. Han skriver om hva kundene kjøper, hva de spør etter, hva de sier og gjør, hva kollegaen har på seg, hva som er dagens fortjeneste, små trivielle ting som utgjør hverdagen. Den røde tråden er alt det rare og frekke kundene sier og gjør, og det som bærer boken er innblikket man får i en utsatt bransje.

Forfatteren Shaun Bythell har drevet bokhandelen The Book Shop i Wigtown i seksten år. Det er det største antikvariatet i Skottland. En bokhandlers dagbok er hans første bok.
Sagt om En bokhandler dagbok:
«En tørrvittig skottes dagbok fra et iskaldt antikvariat i den lille byen Wigtown er årets morsomste lesing! Den er den perfekte gave til alle som leser, liker bøker, liker bokhandlere, liker antikvariater. Så den burde være midt i blinken for alle Tronsmo-kunder.»
Tronsmobok, Instagram 9. desember 2017

«The Diary Of A Bookseller is warm (unlike Bythell's freezing-cold shop) and funny, and deserves to become one of those bestsellers that irritate him som much.»
Mail in Sunday

«Peopled with fascinating characters ... (and) laugh-out-loud funny»
Herald

Til toppen

Andre utgaver

En bokhandlers dagbok
Bokmål Ebok 2019