En dose romantikk ; Kjærlighetens hav av Carol Marinelli og Scarlet Wilson (Ebok)
Ebok

En dose romantikk ; Kjærlighetens hav (Ebok)

Serie: Engler i New York 1

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.61 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Originaltittel: NYC Angels: Redeeming The Playboy ; An Inescapable Temptation
Serie: Engler i New York
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9789150736175
Kategori: Romanserier og Romanserier
Omtale En dose romantikk ; Kjærlighetens hav
En dose romantikk
Miniserie: Engler i New York (1/8)
Jack Carter, som er sjef for en barneklinikk, er vant til å holde hodet kaldt i alle situasjoner. Hvorfor driver da samarbeidet med den lidenskapelige sosialarbeideren Nina Wilson ham til bristepunktet? For Jack er det en gåte at hun kan være så engasjert i fremmede menneskers liv. Dessuten kjemper hun sta for å få omsorgen for søsknene sine som bor i et fosterhjem.
Men da et hjerteskjærende tilfelle fører dem sammen, begynner den innbitte ungkaren å stille spørsmål ved sitt eget liv. Det varer ikke lenge før den vakre kollegaen er en del av hans hete drømmer ...

Kjærlighetens hav
En nødsituasjon i Venezias havn! Francesca Cruz rykker ut og gjør munn-mot-munn-metoden på en bevisstløs mann. Den livløse er en mørk og pen italiener ... som viser seg å være hennes nye sjef!
Sammen med Gabriel Russo skal hun nå arbeide lange vakter på et cruiseskip. Men Francesca vil ikke la seg lokke av legens sjarmerende smil og gode humør. Hun vet tross alt hva han gjorde mot hennes venninne ... Og hun vet at distraksjoner kan ende med forferdelige tragedier.
Men også Gabriel bærer på skygger fra fortiden. Hvis de åpner sine hjerter, kan de da nå inn til hverandre og sørge for at historien får en lykkelig slutt?

Til toppen

Bøker i serien